We use cookie files as a part of our websites. We use cookies in order to understand how the users use a website and adjust the website in such a way that using it is more pleasant and interesting. We also use cookies for advertising and statistical purposes. Cookies may also be used by advertisers cooperating with us and by research companies. You can change your cookie-related settings and any times. Using our websites without changing cookie-related settings means that these files will be placed in your device. Detailed information related to using cookies, including the option of changing cookie-related settings may be found in our "Privacy Policy". X
Functional additives
PHOSPHATES

     • NOMINA a blend of polyphosphates, improves water binding and prevents thermal leaks in processed meat, acts as a stabilizer, emulsifying and texture forming agent, an ingredient of injection and brine blends;contains from 56% to 58% P2O5, dosage: up to 5g per 1 kg of ready product calculated for P2O5,
packaging: 25 kg

     • NOMINA Plus a blend of polyphosphates, improves water binding and prevents thermal leaks in processed meat, acts as a stabilizer, emulsifying and texture forming agent, an ingredient of injection and brine blends; contains from 58.5% to 60% P2O5 dosage: up to 5g per 1 kg of ready product calculated for P2O5,
packaging: 25 kg


Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingowych przez firmę P.Z. Panepol sp. z o.o. i oświadczam, iż zostałem poinformowany o prawie żądania dostępu do moich danych osobowych, ich zmiany oraz usunięcia.

Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres e-mail informacji handlowej i marketingowej od firmy P.Z. Panepol sp. z o.o.

Wyrażam zgodę na korzystanie z telekomunikacyjnego urządzenia końcowego w celu prowadzenia marketingu bezpośredniego.

P.Z. Panepol Sp. z o.o.
Wysogotowo k. Poznania
ul. Bukowska 18
62-081 Przeźmierowo
tel.: +48 61 814 38 22
fax: +48 61 814 36 62
e-mail: panepol@panepol.pl
www.panepol.pl
Sign In to our newsletter