Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. X
BASTRA
BASTRA Smart 500 to w pełni wyposażony uniwersalny system, który pozwala korzystać z niezliczonych opcji przetwarzania Twoich produktów. Klienci mogą oglądać jak wędzą się kiełbaski wiedeńskie, dojrzewają wędzone kiełbasy, piecze się szynka, ryby lub ser. Zainspiruj swoich klientów nową koncepcją.



Smart.pdf 7.58 MB | Pobierz
Smart.pdf
Smart 2.pdf 7.91 MB | Pobierz
Smart 2.pdf


Nasze systemy oparte na trocinach, zrębkach, dymie ciernym lub opatentowanym systemie dymu płynnego mogą być stosowane w przetwórstwie mięsa, wędlin, drobiu, ryb i serów. Oferujemy możliwość łączenia różnych rodzajów dymu poprzez stosowanie generatorów w drzwiach oraz możliwości zastosowania zewnętrznych kompaktowych generatorów.
Nasze systemy oparte na trocinach, zrębkach, dymie ciernym lub opatentowanym systemie dymu płynnego mogą być stosowane w przetwórstwie mięsa, wędlin, drobiu, ryb i serów. Oferujemy możliwość łączenia różnych rodzajów dymu poprzez stosowanie generatorów w drzwiach oraz możliwości zastosowania zewnętrznych kompaktowych generatorów.
Nasze systemy oparte na trocinach, zrębkach, dymie ciernym lub opatentowanym systemie dymu płynnego mogą być stosowane w przetwórstwie mięsa, wędlin, drobiu, ryb i serów. Oferujemy możliwość łączenia różnych rodzajów dymu poprzez stosowanie generatorów w drzwiach oraz możliwości zastosowania zewnętrznych kompaktowych generatorów.
Nasze systemy oparte na trocinach, zrębkach, dymie ciernym lub opatentowanym systemie dymu płynnego mogą być stosowane w przetwórstwie mięsa, wędlin, drobiu, ryb i serów. Oferujemy możliwość łączenia różnych rodzajów dymu poprzez stosowanie generatorów w drzwiach oraz możliwości zastosowania zewnętrznych kompaktowych generatorów.












Bastra - B 2000.pdf 6.71 MB | Pobierz
Bastra - B 2000.pdf
Nasze systemy oparte na trocinach, zrębkach, dymie ciernym lub opatentowanym systemie dymu płynnego mogą być stosowane w przetwórstwie mięsa, wędlin, drobiu, ryb i serów. Oferujemy możliwość łączenia różnych rodzajów dymu poprzez stosowanie generatorów w drzwiach oraz możliwości zastosowania zewnętrznych kompaktowych generatorów.
Bastra - B 4000.pdf 7.71 MB | Pobierz
Bastra - B 4000.pdf
Generatory dymu BASTRA oferują optymalne wyniki produktu, wysoką wydajność i przyjazną obsługę. Oferujemy generatory dymu na trociny, na zrębki, generatory dymu ciernego (na kołki), można alternatywnie wybierać jako rozwiązanie zewnętrzne lub wbudowane w drzwi. Systemy te i opatentowany system dozowania dymu płynnego można łączyć, co zapewnia naszym klientom optymalne i elastyczne dostosowanie do potrzeb produkcyjnych.
Dojrzewalnicze instalacje systemowe Bastra są idealne do dojrzewania, suszenia, wędzenia zarówno produktów surowych dojrzewających, jak i żywności długoterminowej. W skuteczny sposób uzyskuje się odpowiednie warunki wewnątrz komory, które optymalizują proces dojrzewania i dzięki szczególnie starannemu traktowaniu produktu minimalizują ryzyko wystąpienia błędów podczas procesu dojrzewania.



Kotły parzelnicze firmy BASTRA gwarantują stabilną wysoką jakość konstrukcji i łatwość obsługi. Z pojemnościami od 200 l do 1200 l zapewniają optymalny wybór pod względem potrzeb produkcyjnych oraz optymalizacji kosztów pod względem efektywności energetycznej. Dostępne są następujące rodzaje ogrzewania (palników grzejnych): elektryczny, gazowy, olejowy, gaz, olej lub para. Kotły są w całości wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej i są wyposażone w wydajny system całościowej izolacji.



kotły parzelnicze.pdf 3.15 MB | Pobierz
kotły parzelnicze.pdf


Zapytanie ofertowe

Zadaj pytanie specjaliście
Komory parzelnicze firmy Bastra zapewniają szybki czas obróbki, minimalizują stratę oraz gwarantują jednolitą pożądaną konsystencję oraz najwyższą jakość produktu finalnego. Urządzenia te są wykonane z myślą o i dla osób, które będą z nimi pracowały – co gwarantuje prostotę użytkowania i zapewnia długowieczność.
Bastra  komory do gotowania.pdf 6.28 MB | Pobierz
Bastra komory do gotowania.pdf


Zapytanie ofertowe

Zadaj pytanie specjaliście
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingowych przez firmę P.Z. Panepol sp. z o.o. i oświadczam, iż zostałem poinformowany o prawie żądania dostępu do moich danych osobowych, ich zmiany oraz usunięcia.

Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres e-mail informacji handlowej i marketingowej od firmy P.Z. Panepol sp. z o.o.

Wyrażam zgodę na korzystanie z telekomunikacyjnego urządzenia końcowego w celu prowadzenia marketingu bezpośredniego.

P.Z. Panepol Sp. z o.o.
Wysogotowo k. Poznania
ul. Bukowska 18
62-081 Przeźmierowo
tel.: +48 61 814 38 22
tel.: +48 61 814 36 62
e-mail: panepol@panepol.pl
www.panepol.pl
Bądź na bieżaco z nowościami